Endurance14 paardenmuesli

0 Reviews

Havens Endurance 14 is een premium Power & Protein muesli voor paarden in duursport. Deze paarden leveren langdurige, zware inspanningen en hebben ter ondersteuning een passende prestatiegerichte voeding nodig. Verpakt in 20kg.

Op voorraad

Prijs op aanvraag

Dit product is alleen af te halen in de bedrijfshal.

Paarden in langdurige, zware inspanning moeten flinke prestaties leveren. Hierbij is een passende prestatiegerichte voeding bijzonder belangrijk, aangezien voeding een enorme invloed heeft op de verrichtingen van een paard in duursport. De voederkwaliteit, energiebron en het eiwitniveau hebben namelijk een direct effect op spierkracht, snelheid en uithoudingsvermogen.

Samenstelling Endurance 14

Endurance 14 bevat een specifieke samenstelling om langdurige inspanningen optimaal te ondersteunen:

Geconcentreerde energiebron
De Endurance 14 bevat een unieke combinatie van zetmeel, oliën en vezels als energiebron die duursportathleten nodig hebben tijdens training en in competitie. Deze speciale formule voorziet Endurance 14 een paard van een gecontroleerde en gelijkmatige energietoevoer en is daarom ideaal
voor paarden in duursporten zoals endurance of eventing.


Uitstekende bron van eiwitten (14%) en aminozuren
Het hoge gehalte aan getoaste sojabonen in Endurance 14 is een bron van hoogwaardige eiwitten en essentiële aminozuren, welke spierontwikkeling en –herstel bevorderen. Voor extra ondersteuning van de spieren bevat Endurance 14 daarnaast een hoog vitamine E-gehalte om de afvoer van melkzuur te bevorderen voor een snel herstel na inspanning en om de spieren elastisch te houden.


Elektrolyten ter ondersteuning van zenuw- en spierfunctie
Endurance 14 bevat gedroogde bananenvlokken en extra elektrolyten. Bananen zijn zeer smakelijk en zitten vol met elektrolyten en zijn dus zeer nuttig bij het aanvullen van mineralen die via zweet zijn uitgescheden. Elektrolyten dienen in juiste concentraties aanwezig te zijn om een goede vochtbalans, en zenuw- en spierfunctie te waarborgen. Een laag elektrolytenreserve kan leiden tot uitdroging en spierkrampen.


Ondersteunt constante vitale functies
De gedroogde knoflookflokken in Endurance 14 ondersteunen de homeostase en helpen een normale bloeddruk in stand te houden. Verder is knoflook rijk aan selenium en zwavel, ondersteunt het het immuunsysteem en fungeert het als een essentiële antioxidant met bloedzuiverend effect.


Bevat Gastro+ om een gezonde maag te ondersteunen
Gastro+ bevat een speciale cocktail van o.a. natriumbicarbonaat, calciumcarbonaat, magnesium en extra probiotica ter ondersteuning van het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Dit is goed voor een normale maagfunctie en helpt de maagwand te beschermen.

Paardenvoer - Paardevoer - Paardenbrok - Paardebrok

© Copyright 2023 | W. van 't Spijker Vriezenveen