Equifirst Muscle Support

0 Reviews

Muscle Support zorgt voor een optimaal herstel en ondersteuning van de spieren bij paarden. Verpakt in emmers van 4 kilogram.

Op voorraad
€43,00 €47,95
  • Verlaagt oxydatieve stress
  • Met vitamine E, selenium & polyfenolen

Optimaal spierherstel voor paarden

Intensief aan het trainen? Wedstrijden in het verschiet? Wil je de spieren van uw paard ondersteunen en/of de spieren van je paard optimaal laten herstellen? Ontdek de Muscle Support uit het SpecialCare assortiment!

Muscle Support is een graanvrij voedingssupplement voor paarden in training. Het bevat antioxidanten zoals Vitamine E, selenium en polyfenolenen het mineraal magnesium. Dit product is ontworpen om de spieren te ondersteunen en een goed herstel mogelijk te maken. Tijdens intensieve training kan het paard zijn zuurstofverbruik met 30% verhogen. Op dat moment neemt de oxidatieve stress flink toe. Deze oxidatieve stress is altijd aanwezig en zorgt voor een continue vernieuwing van lichaamscellen. Bij intensieve training is het extra belangrijk om veel voedingsstoffen en antioxidanten beschikbaar te hebben voor een snel herstel van de spieren. Het aanwezige magnesium draagt bij aan een soepele spiercoördinatie. Muscle Support ondersteunt bij het herstellen van de spieren na zware arbeid.

Kenmerken Muscle Support

  • Vitamine E en selenium zijn krachtige antioxidanten die de schade door oxidatiereacties beperken.
  • Polyfenolen zijn natuurlijke antioxidanten. Net als vitamine E en selenium dragen ze bij aan het beperken van de schade van oxidatiereacties.
  • Magnesium speelt een rol bij het ontspannen van spiersamentrekkingen waardoor een beter herstel mogelijk is

Gebruiksaanwijzing

Onderhoud: 20 gram per 100 kg lichaamsgewicht per dag. Idealiter samen met het krachtvoer te geven. Te verstrekken 2 dagen vóór tot 2 dagen na zware inspanningen.

Samenstelling

Lees meer over de samenstelling van Equifirst Muscle Support: Equifirst Muscle

© Copyright 2023 | W. van 't Spijker Vriezenveen