Gemengd kippenvoer (Multigraan)

0 Reviews

Gemengd kippenvoer (Multigraan) met mengelingen van gebroken granen en erwten, sorghum, zonnepitten, grit, maagkiezel en vitaminen-mineralen korrel. Verpakt in 20kg.

Op voorraad
€15,00

Bij gemengd krielkippenvoer zijn de granen fijner gebroken dan de gewone gemengd kippenvoer.

Multimix kippenvoer van Kasper Faunafood kan met recht een all-in-one product worden genoemd. Deze mengelingen bevatten gebroken granen en erwten, sorghum, zonnepitten, grit, maagkiezel en vitaminen-mineralen korrel. Maagkiezel en grit helpen om het voer in de maag te verkleinen en verteren. Daarnaast is grit een kalkbron voor sterke eierschalen. 

Hoe koud en guur het ook is, zodra kippen in de gaten hebben dat er gevoerd gaat worden, zijn ze er altijd als de kippen bij! En in ruil daarvoor kunnen wij genieten van de gezelligheid en levendigheid die ze brengen en natuurlijk van een lekker vers eitje. Juist tijdens de wintermaanden is het van belang dat het voer zoveel mogelijk voorziet in de natuurlijke behoefte van deze dieren. Kies je voor de Multimix kippenvoer dan ben je ervan verzekerd dat de kippen alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze dagelijks nodig hebben.

Eigenschappen

  • Mengeling van gebroken granen en erwten, sorghum, zonnepitten, grit en een vitaminen-mineralenkorrel

  • Gemakkelijk te voeren: granenmengeling en korrel (2,5 mm) in een product

  • Bevat maagkiezel en grit dat helpt om het voer in de maag te verkleinen en te verteren

  • In de Krielkip-versie zijn de granen fijner gebroken dan in de gewone Multimix Kip

Voederadvies

De voederopname is afhankelijk van het ras en de leeftijd, maar vooral van de grootte (gewicht) van de kippen en het aantal eieren dat ze per week leggen.

  • Voor krielen: 80 gram/dag

  • Voor middelgrote kippen: 100 gram/dag

  • Voor grote rassen: 140 gram/dag

*Gemengd graan voor krielkippen wordt ook wel gebroken graan voor krielkippen, multigraan krielkippen of multigraan krielkippen genoemd.

© Copyright 2023 | W. van 't Spijker Vriezenveen