Krokante hondenbrokken met lam en rijst

0 Reviews

Huismerk Krokante Hondenbrokken is een voeding voor volwassen honden van alle rassen. Met lam en rijst. Verpakt in 10kg.

Op voorraad

Prijs op aanvraag

Dit product is alleen af te halen in de bedrijfshal.

Het smakelijke voer bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die volwassen honden nodig hebben. Hierdoor blijft uw hond in de juiste conditie. Daarnaast bevat deze krokante hondenbrokken lam en rijst. Hondenvoer met lam en rijst zorgt ervoor dat de spijsvertering bevorderd wordt. Mede door de toevoeging van natuurlijke prebiotica stimuleren we de spijsvertering.

Eiwitten dragen bij aan het onderhoud en de opbouw van spieren. Vetten en koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie. Hierdoor is uw hond fit genoeg om een lange boswandeling te maken of heerlijk buiten te spelen. Vitaminen, zoals vitamine A, D3 en E, en mineralen dragen bij aan een goede gezondheid en een sterke weerstand. Calcium draagt bij aan een sterk gebit en sterkt botten. Huismerk Krokante Brok hondenvoer biedt uw hond ondersteuning tijdens een gezond en vitaal leven. 

© Copyright 2022 | W. van 't Spijker Vriezenveen