Over ons

Wil je graag meer weten over ons? Op deze pagina vertellen we graag wat we verkopen, maar natuurlijk ook waarom je het bij ons moet kopen. We helpen namelijk al meer dan een eeuw mensen op gebied van tuin en dier (lees meer over 'onze historie'). Daarom heten we je ook van harte welkom bij onze bedrijfswinkel in Vriezenveen.

Gemoedelijk met deskundig advies 

Bij ons kun je terecht voor tuin- of dierproducten. Benieuwd wat ons uniek maakt? Gemoedelijk, persoonlijke hulp, deskundig advies en service staan bij ons hoog in het vaandel. We laten je graag weten hoe dat zit:

  • Gemoedelijk

De koffie staat altijd klaar bij ons. Dus wanneer je graag een kop koffie met ons drinkt kan dat. Neem ook gerust kinderen mee naar onze bedrijfshal. We geven ze graag een klein snoepje mee zodat ook de kinderen maar al te graag bij ons komen. Zo heerst er altijd een gemoedelijk sfeer voor jong en oud!

  • Persoonlijke hulp

We helpen je graag met persoonlijke hulp. Vandaar dat we altijd de tijd voor je nemen. We beantwoorden graag je vragen en helpen je met kiezen van de meest geschikte artikelen. Zo mag je bij ons ook langskomen wanneer je alleen een vraag hebt op gebied van tuin- en dier.

  • Deskundig advies

Last van veel onkruid in het gazon of ongedierte in je schuur? Op gebied van tuin- en dier helpen we je graag met deskundig advies. Zo denken we graag mee met het oplossen van je probleem. Alleen zo behalen we samen optimaal resultaat.

  • Service

We leggen het zakgoed en andere artikelen graag in je auto. Zo hoef je zwaar zakgoed - van soms wel 25 kilogram - niet zelf in de auto te leggen. Zo kan iedereen uit het gezin, jong en oud, bij ons artikelen ophalen. Wel zo handig!

Bezoek onze bedrijfshal

We handelen in tuin- en dierbenodigdheden zoals kunstmest en veevoeders voor zowel bedrijven als de particulier. We beschikken over vier silo’s met kalk en kunstmest om grotere landbouwgronden te kunnen bemesten. Tevens beschikken we over een weegbrug om grote hoeveelheden te kunnen wegen zoals caravans, campers en meer. Kortom, we beschikken over alles om je te voorzien in tuin- en dierbenodigdheden. 

Bekijk op onze webshop onze tuin- en dierartikelen om alvast inspiratie op te doen. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen en voorraden. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij onze bedrijfshal: wierdenseweg 90, 7671JK te Vriezenveen. Bekijk vooraf wel onze openingstijden via onze contactpagina.

© Copyright 2023 | W. van 't Spijker Vriezenveen